ΒύρωναςΕπικαιρότηταΝέα ΒύρωναΠεριβάλλον

29 νέα συστήματα υπόγειων κάδων στο Δήμο Βύρωνα

Επεκτείνεται διαρκώς το πρόγραμμα υπογειοποίησης κάδων για κοινά οικιακά απορρίμματα, ανακυκλώσιμα, βιοαπόβλητα, που υλοποιεί το τελευταίο διάστημα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα.
Μέχρι στιγμής στις γειτονιές της πόλης του Βύρωνα έχουν εγκατασταθεί συνολικά, 29 υπόγεια συστήματα που περιλαμβάνουν 72 μεγάλους κάδους.
Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν 7 επιπλέον συστήματα που θα περιλαμβάνουν 32 ακόμα, μεγάλους κάδους.
Ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, δήλωσε σχετικά: «Εντείνουμε την προσπάθεια για τη βελτίωση της καθαριότητας και τον ευπρεπισμό της πόλης μας. Στα νέα συστήματα υπόγειων κάδων η χωρητικότητα είναι υπερδιπλάσια από τους κοινούς κάδους, ενώ αρκετά διαθέτουν και συστήματα συμπίεσης απορριμμάτων που αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη χωρητικότητα τους. Με τα υπόγεια συστήματα μειώνουμε τον αριθμό των κάδων στην πόλη, διευκολύνεται η αποκομιδή, αλλάζει η εικόνα του Βύρωνα, ενώ μειώνεται η όχληση για τους πολίτες. Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα βελτίωσης της καθημερινότητας».

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights