ΒύρωναςΕπικαιρότηταΝέα ΒύρωναΧρήσιμα

3η εκδήλωση ενημέρωσης και διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στον Βύρωνα

O Δήμος Βύρωνα, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα (CIVINET) και την ΜΣΜ consulting καταρτίζει το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Βύρωνα.

Στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ, η ομάδα έργου υιοθετεί μια έντονα συμμετοχική προσέγγιση, εμπλέκοντας ενεργά σε όλες τις φάσεις του έργου την τοπική κοινωνία.

Έτσι την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και τη διαβούλευση σχετικά.  Την εκδήλωση θα ανοίξουν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής με ένα σύντομο χαιρετισμό, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις της ομάδας συμβούλων του Δήμου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο διαβούλευσης, όπου με την καθοδήγηση της ομάδας του έργου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλουν ενεργά στην εξέλιξη του ΣΒΑΚ.

Επικοινωνία: Υπεύθυνος διαβούλευσης Κοσμάς Αναγνωστόπουλος

Η παρουσία των Βυρωνιωτών στην εκδήλωση κρίνεται σημαντική για το μέλλον της πόλης, ώστε να διαμορφωθεί μια βιώσιμη καθημερινότητα υψηλότερου επιπέδου για όλους τους πολίτες.

Email: vyronas.sump@gmail.com

Τηλ.: 210 77 10 979

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights