ΒύρωναςΕπικαιρότηταΝέα Βύρωνα

Αίτημα για κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από τη Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γείτονας Βαγγέλης, Καλύβας Βασίλης, Βαρσαγάκης Γιώργος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα χτες 28/3/23 κοινοποίησαν αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλακίδα και στις υπόλοιπες  δημοτικές παρατάξεις.

Το αίτημα αφορά ερωτήματα από την Ένωση Γονέων Βύρωνα σχετικά με τα αποτελέσματα του πρωτοβάθμιου προσεισμικού ελέγχου στο 1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείου του Βύρωνα.

Πιο συγκεκριμένα το αίτημα αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε

Σήμερα, 28 Μαρτίου, μας κοινοποιήθηκαν απο την Ένωση Γονέων Βύρωνα, σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τα αποτελέσματα του πρωτοβάθμιου προσεισμικού ελέγχου στο 1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Με δεδομένο οτι, στα εν λόγω κτίρια συστεγάζονται και τμήματα του 8ου και 5ου Νηπιαγωγείου, το 9ο Νηπιαγωγείο και το 2ο Νηπιαγωγείο και δεν υπάρχει, όπως φαίνεται, καμία ενημέρωση τόσο στους εκπαιδευτικούς, όσο και στους γονείς, ζητάμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την ενημέρωση για τα συγκεκριμένα ζητήματα. Τα ερωτήματα που πρόκύπτουν είναι σοβαρά και η Δημοτική Αρχή έχει μεγάλες ευθύνες για την απόκρυψη των στοιχείων τόσο απο τη σχολική κοινότητα όσο και απο το Δημοτικό Συμβουλιο.

Σας καλούμε να ορίσετε τη συνεδρίαση εντός της επόμενης εβδομάδας  και παρακαλούμε για την εκ των προτέρων προσκόμιση των εκθέσεων που συντάχθηκαν από τον ΟΑΣΠ κατόπιν των πρωτοβάθμιων ελέγχων.»

 

 

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights