ΕπικαιρότηταΚαισαριανήΝέα ΚαισαριανήςΠεριβάλλον

Διανομή αθλητικού υλικού και δράση περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία της Καισαριανής

Χτες το πρωί, Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Γιάννης Τσιροζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνος Κιτσέλλης ξεκίνησαν ένα κύκλο επισκέψεων στα σχολεία της πόλης με στόχο να διανείμουν αθλητικό υλικό και να συζητήσουν με τους μαθητές για την ανακύκλωση.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γιάννης Τσιροζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνος Κιτσέλλης με τις γυμνάστριες των σχολείων
Ο Δήμος Καισαριανής, μέσω των ενεργειών του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Τσιροζίδη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, εξασφάλισε αθλητικό υλικό, όπως μπάλες για όλα τα αθλήματα, ρακέτες για το μπάντμιντον και το πινγκ-πονγκ, δίχτυα για τα γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ, κορίνες άθλησης κ.α. τα οποία διαμοίρασε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας στα δύο Γυμνάσια, τα δύο Λύκεια και το ΕΠΑΛ Καισαριανής.
Σε συνεργασία με το πρόγραμμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης ΤΗΕ GREEN CITY της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΣΔΝΑ, οι δύο Αντιδήμαρχοι πραγματοποίησαν μια δράση διαλόγου με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής, κατά τη διάρκεια της οποίας εξήγησαν στα παιδιά θέματα σχετικά με την ανακύκλωση, τα σχέδια της Δημοτικής αρχής για την πολιτική διαχείρισης απορριμμάτων, τους κάδους διαλογής έξω από τα σχολεία, τους καφέ κάδους και τη διαχείριση βιοαποβλήτων καθώς και τα νέα σημεία ανακύκλωσης που εγκαθίστανται στην πόλη, όπως το 1ο Πολυκέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που τοποθετήθηκε στο πάρκινγκ του Δημοτικού Γηπέδου «Μιχάλης Κρητικόπουλος» και όσα ακόμη θα ακολουθήσουν.
Παρών στη δράση ενημέρωσης του προγράμματος Green City ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Βλάχος.
Οι δύο Αντιδήμαρχοι τόνισαν στους μαθητές τη σημασία της δικής τους ενεργοποίησης για τα θέματα που αφορούν την ανακύκλωση. Στο πλαίσιο της δράσης, αρκετοί μαθητές είχαν φέρει απορρίμματα τα οποία τοποθέτησαν στους ειδικούς κάδους.
Οι δύο Αντιδήμαρχοι Καισαριανής, Γιάννης Τσιροζίδης και Μάνος Κιτσέλλης, κατά τη διανομή του αθλητικού υλικού στα σχολεία της Καισαριανής

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights