Δάφνη - ΥμηττόςΕπικαιρότηταΝέα Δάφνης ΥμηττούΧρήσιμα

Εγκρίθηκε η ανάπλαση όλων των αύλειων χώρων σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Δάφνης – Υμηττού

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση για την  αναζωογόνηση όλων των αύλειων χώρων των σχολείων του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

Ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Τάσος Μπινίσκος δήλωσε για το σημαντικό αυτό έργο:

«Φέραμε στον Δήμο μας ένα ακόμη μεγάλο έργο! Με 304.990,40 ευρώ, που εξασφαλίσαμε από την Περιφέρεια Αττικής, θα αλλάξει ριζικά η όψη των σχολείων μας» σημειώνει ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού, Τάσος Μπινίσκος.  Οι σχολικές αυλές θα ανακατασκευαστούν με εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης δαπέδων. Ενέργεια που κρίνεται αναγκαία εξαιτίας των έντονων φθορών που παρουσιάζουν στο πέρασμα των ετών.

«Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών μας και η πρόληψη ατυχημάτων, με σχολικές αυλές σύγχρονες, με ανθεκτικά, αντιολισθητικά και ομαλά δάπεδα, που διατηρούν τις ιδιότητές τους στον χρόνο και τη χρήση. Η σχολαστική διαμόρφωση των δαπέδων των αύλειων χώρων με ομοιογενή επιφάνεια. Θέλουμε τα παιδιά μας να απολαμβάνουν τον χρόνο που βρίσκονται στο σχολείο τους σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον κατάλληλο για άθληση, παιχνίδι, ψυχαγωγία, κοινωνικοποίηση και ξεκούραση σε σύγχρονους, λειτουργικούς χώρους διάδρασης. Είμαστε δίπλα στη σχολική κοινότητα και κάνουμε πράξη όσο υποσχεθήκαμε και ακόμα περισσότερα!», είναι το μήνυμα του Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού.».

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights