ΒύρωναςΕπικαιρότηταΝέα ΒύρωναΧρήσιμα

Εργασίες εκσυγχρονισμού στο ΚΕΠ Βύρωνα

Τι προβλέπεται - Οι αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας

Ο Δήμος Βύρωνα εντάχθηκε στο σχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τίτλο «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ». Η χρηματοδότηση των εργασιών που θα γίνουν στο κτήριο επί των οδών Ιθώμης & Κολοκοτρώνη, έχουν στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει, φτάνει στα 55.103,68 € και προβλέπει:

  • Εργασίες ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεων που περιλαμβάνουν: βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, νέο εξοπλισμό (γραφεία, ντουλάπια, καθιστικά αναμονής), αντικατάσταση φωτιστικών οροφής με φωτιστικά led, αντικατάσταση καλωδιώσεων δικτύου, νέες επιγραφές
  • Προμήθεια Η/Υ, εκτυπωτών και tablet για την χρήση της εφαρμογής gov.gr. wallet
  • Προμήθεια συστήματος διαχείρισης επισκεπτών & προμήθεια tablet για την εξυπηρέτηση των πολιτών

Σκοπός του προγράμματος είναι, μέσω της χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών, η ηλεκτρονική διεκπεραίωση υποθέσεων, η χωροταξική διάρθρωση με γνώμονα την εξυπηρέτηση πολιτών καθώς και ομάδων ειδικών κατηγοριών, όπως ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες, πολίτες χωρίς ψηφιακές δεξιότητες. Στόχος να μετασχηματιστούν τα ΚΕΠ από υπηρεσίες μιας στάσης, σε έναν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας του κράτους με τους πολίτες.

* Το έργο «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας 

Οι εργασίες στο ΚΕΠ άρχισαν από την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 και θα εκτελούνται από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή, προκειμένου να περιοριστεί η όχληση των πολιτών και να γίνονται με ασφάλεια για το κοινό.

Επομένως, με βάση το μέχρι σήμερα ωράριο λειτουργίας, το ΚΕΠ θα παραμένει κλειστό τα Σάββατα, με εξαίρεση το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου που θα γίνουν οι Εθνικές εκλογές, που το ΚΕΠ Βύρωνα θα λειτουργήσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Κατά συνέπεια το καθημερινό ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ είναι :

Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη   08.00 – 19.30 (ώρες κοινού)

Παρασκευή  08.00 – 15.00 (ώρες κοινού)

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights