ΑθλητισμόςΕπικαιρότηταΚαισαριανήΝέα Καισαριανής

Έτοιμο προς δημοπράτηση το έργο αλλαγής τάπητα του βοηθητικού γηπέδου του «Μιχάλης Κρητικόπουλος»

Συνεχίζεται η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Καισαριανής. Σειρά παίρνει η αντικατάσταση του τάπητα του βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Μετά από προσπάθειες τριών ετών, να βρεθεί χρηματοδότηση για την αντικατάσταση του τάπητα του Βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος» από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η δημοτική Αρχή Βοσκόπουλου εξασφάλισε χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, αξίας ύψους 416.004 €.

Με αυτό το ποσό, πέραν της αντικατάστασης του τάπητα, θα εξασφαλιστεί προμήθεια μηχανήματος συντήρησης του τάπητα, καθώς και τοποθέτηση φωτισμού LED και ανακαίνιση των κερκίδων του με νέα και επιπλέον καθίσματα.

Αυτή η χρηματοδότηση έρχεται να προστεθεί στις 600.000 €, που αξιοποίησε η Δημοτική αρχή από πρόγραμμα «Φιλόδημος» του ΥΠ.ΕΣ., αγγίζοντας συνολικά 1 εκατομμύριο ευρώ σε εργασίες επισκευών, ανακαίνισης αλλά και την κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών.
Με τις 600.000 € χρηματοδοτήθηκε η απομάκρυνση της επικίνδυνης κερκίδας εντός του Δημοτικού Σταδίου, η ενεργειακή αναβάθμιση και συντήρηση του κτιρίου πλησίον του βοηθητικού, το οποίο χρησιμοποιείται ως καμαρίνια και αποδυτήρια, οι παρεμβάσεις στο βοηθητικό γήπεδο που αφορούν στην ασφάλεια των αθλητών, όπως η τοποθέτηση στρωμάτων στις παρειές του γηπέδου, η ανακαίνιση των 10 ανοιχτών γηπέδων της πόλης και η κατασκευή των τριών ανοιχτών γυμναστηρίων.
Το δε γήπεδο ποδοσφαίρου του «Μιχάλης Κρητικόπουλος», το οποίο επισκευάστηκε με μηδέν έξοδα από πλευράς του Δήμου από τον Πρόεδρο της ομάδας της Κηφισιάς, πλέον πληροί προδιαγραφές Super league 2 και το απολαμβάνουν οι ομάδες της πόλης, όπως ο Μικρασιατικός Αστέρας, ο Γ.Σ. Καισαριανής, οι παλαίμαχοι του Εθνικού Αστέρα κ.α.
Φωτογραφία: Χαράλαμπος Φωτεινός

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights