Επικαιρότητα

Η Ελλάδα πενθεί…

Κάποιες ειδήσεις είναι σοκαριστικές και δεν γίνεται να τις ξεπεράσεις και να μην απασχοληθεις με τα θέματα αυτά.

Αισθήματα δέους μας κατακλύζουν με τα εκατοντάδες νεκρά ζώα, που βρέθηκαν εγκλωβισμένα στις πύρινες φλόγες. Αναπόφευκτη η κατάληξη. Νεκρά, αφημένα στο έλεος του Θεού να προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτό το γιγάντιο θηρίο, που δεν αφήνει τίποτα στο διάβα του.

Μόνα, απεγνωσμένα, νεκρά. Τα μόνα που κατάφεραν να γλυτώσουν από την πύρινη λαίλαπα, ήταν κάποια κατατρομαγμένα άλογα, με ζωγραφισμένη την λύπη στο βλέμμα τους, αποτυπωμένη η απορία. Κάθε ζώο είναι πολύτιμο για τον άνθρωπο, είτε είναι ζώο συντροφιάς, (γάτα, σκυλιά κτλ) είτε ζώο παραγωγικό, αγελάδα, αρνί, κατσίκι, χοίρος) είτε ζώο διασκέδασης, εξυπηρέτησης (άλογο, γαϊδουράκι).

Υπάρχουν όμως και άνθρωποι, σκληρότατοι, και δρουν εγκληματικά και μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον ή απώτερους σκοτεινούς σκοπούς.

Δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν. Δρουν ανεξέλεγκτα, προκαλώντας χωρίς καμία τυψη, ανυπολόγιστες ζημιές στο φύση,στο περιβάλλον, στους συνανθρώπους τους. Άκρως επικίνδυνοι άνθρωποι.

Ο νόμος πρέπει να είναι αμείλικτος καταπέλτης με αυστηρότατες ποινές. Εγκληματούν.

Τραγικός απολογισμός, σοκαριστικές εικόνες προβάλουν φωτογραφίες, βίντεο στις οθόνες με τραυματισμένα ζώα, ζώα διψασμένα, πεινασμένα, κουρασμένα στην προσπάθεια τους να σώσουν τα μωρά τους… ζώα χαμένα που αγωνιούν να βρουν τα αφεντικά τους… βλέμματα θλιμμένα, Μάτια βουρκωμένα.. Ματωμένες καρδιές Κάθε Έλληνας πονά.

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights