ΕπικαιρότηταΚαισαριανήΝέα ΚαισαριανήςΠολιτισμός

Η OpenArt φιλοτέχνησε δύο νηπιαγωγεία της Καισαριανής

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, η ομάδα εθελοντών καλλιτεχνών της OpenArt πραγματοποίησε πανέμορφες εικαστικές παρεμβάσεις σε δύο νηπιαγωγεία της πόλης,το 1ο και το 3ο Καισαριανής, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά τους προαύλιους χώρους.

Ο προάυλιος χώρος του 1ου νηπιαγωγείου Καισαριανής μεταμορφώθηκε πλήρως χάρη στην εικαστική παρέμβαση της OpenArt

Οι έργασιες ξεκίνησαν στις 10:00 το πρωί και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 14:00. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Μάλιστα μαθητές και γονείς επισκέφθηκαν τα σημεία, γνώρισαν τους καλλιτέχνες και συνομίλησαν μαζί τους.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνος Κιτσέλλης, με δική του πρωτοβουλία διοργάνωσε την επίσκεψη της Open Art. Στόχος του, μέσω τέτοιων δράσεων, είναι να ομορφύνουν όλα τα σχολεία της πόλης

Η Open Art είναι εθελοντική ομάδα που απαρτίζεται από καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων (ζωγράφους, γλύπτες, φωτογράφους, γραφίστες, αγιογράφους, street artists κλπ), καθώς και από μηχανικούς όλων των κλάδων (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τοπογράφους, πολιτικούς μηχ. κλπ), κυρίως όμως από ανθρώπους που έχουν διάθεση για εθελοντική προσφορά στον τομέα των εικαστικών.

Με εμπειρία χρόνων σε εθελοντικές ομάδες και αγάπη για την τέχνη, στοχεύουν σε καλλιτεχνικές παρεμβάσεις σε σχολικά κτήρια (ειδικά όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη) καθώς και εικαστικά δρώμενα στο αστικό τοπίο.

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights