ΕπικαιρότηταΚαισαριανήΝέα Καισαριανής

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου Αναστασία Ψάλτη επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καισαριανής

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Τήνου «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» κα Αναστασία Ψάλτη επισκέφθηκε το Δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο, την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023, στο πλαίσιο ενός κύκλου επαφών της σε επίσκεψή της στην Αθήνα.

Η κα Ψάλτη και ο Δήμαρχος Καισαριανής έχουν κοινό επιστημονικό και επαγγελματικό υπόβαθρο, αφού η κα Ψάλτη είναι Πολιτικός Μηχανικός και ο Δήμαρχος Καισαριανής Αρχιτέκτονας.

Οι δυο τους είχαν μια παραγωγική συζήτηση για θέματα σχετικά με τη δημοτική αρχή, για ζητήματα που αφορούν τις προοπτικές της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης, την ύπαρξη ενός στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου που εκπορεύεται από την ταυτότητα της πόλης, τον τρόπο με τον οποίο τα μεγάλα έργα αλληλοσυμπληρώνονται με τα έργα καθημερινότητας, αλλά και ευρύτερα ζητήματα όπως η σημασία της δικτύωσης και η Διπλωματία πόλεων.

Η κα Ψάλτη, στο πλαίσιο της επίσκεψής της, είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση και με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνο Κιτσέλλη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα σχετικά με τον περιπατητικό τουρισμό, τον σχεδιασμό και ανάπτυξη των μονοπατιών ως τουριστικό προϊόν, τις ομορφιές των χωριών πέραν της πρωτεύουσας της Τήνου, την ανάγκη συντήρησης των υπαρχόντων μονοπατιών του νησιού και κυρίως τις επισκευές των ξερολιθιών που είναι βασικό πολιτιστικό στοιχείο του τόπου.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνος Κιτσέλλης με την υποψήφια Δήμαρχο Τήνου κα Αναστασία Ψάλτη

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights