ΕπικαιρότηταΧρήσιμα

Ήρθε το νέο καλεντάρι εκδηλώσεων από το zoipress.gr!

Σε μορφή Google Calendar, με αυτόματη ενημέρωση, για να μην ξεχνάτε καμία εκδήλωση που σας ενδιαφέρει

Όλες οι μεγάλες εκδηλώσεις του Δήμου Βύρωνα, του Δήμου Καισαριανής και του Δήμου Δάφνης- Υμηττού τώρα βρίσκονται άμεσα στη διάθεσή σας, χάρη στο νέο καλεντάρι εκδηλώσεων του zoipress.gr, σε μορφή Google Calendar.

Είτε βρίσκεστε στον προσωπικό σας υπολογιστή, είτε στο κινητό σας, έχετε τη δυνατότητα μέσω του zoipress.gr να βρίσκετε το «πότε» και του «που» για τις εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν το προσεχές διάστημα.

Το ημερολόγιο εμφανίζεται σε κάθε άρθρο μας. Αν επισκέπτεστε το site μας από κάποιον υπολογιστή, θα το βρίσκετε στη στήλη στα δεξιά της σελίδας. Αν το επισκέπτεστε μέσω smartphone, θα το βρίσκετε κάτω από το άρθρο, μετά το πεδίο των σχολίων.

Οι εκδηλώσεις κάθε ημέρας του τρέχοντος μήνα εμφανίζονται, και ενημερώνονται, αυτόματα. Πατώντας πάνω στην κάθε εκδήλωση, εμφανίζεται ένα πάνελ με πληροφορίες για την εκδήλωση, με βάση την ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς, και links για να διαβάσετε περισσότερα ή για να προμηθευτείτε εισιτήρια online.

Με τα μικρά μπλε βελάκια μπορείτε να μετακινείστε μπροστά και πίσω στους μήνες, ενώ πατώντας το κουμπί «Σήμερα» επανέρχεστε στην τρέχουσα ημερομηνία.

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι το Google Calendar του zoipress.gr μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας! Πατώντας στο + Google Ημερολόγιο, μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στο συγκεκριμένο ημερολόγιο μέσω της εφαρμογής Google Calendar, τόσο στον υπολογιστή όσο και στο κινητό σας, αρκεί να έχετε έναν λογαριασμό Google.

Δεν έχετε δικαιολογία πια. Το καλεντάρι του zoipress.gr είναι ένα πολύτιμο εργαλείο με το οποίο δεν θα ξαναχάσετε καμία εκδήλωση που σας ενδιαφέρει. Ή… στη χειρότερη περίπτωση, από εδώ και πέρα θα ενημερώνεστε γι’ αυτές που δεν σας ενδιαφέρουν ώστε να μένετε μακριά τους.

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights