ΒύρωναςΕπικαιρότηταΝέα ΒύρωναΥγεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Δήμου Βύρωνα

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α “Η Σωτηρία”, πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2024, στο Κ.Α.Π.Η της Αγίας Τριάδας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την πιστή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων και οδηγιών που καθορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την ασφάλεια και την προστασία των εθελοντών αιμοδοτών και του υγειονομικού προσωπικού.

Ο Δήμος Βύρωνα ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εθελοντές και τους νέους αιμοδότες που παραβρέθηκαν στην αιμοδοσία καθώς και το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσία του Γ.Ν.Α  “Η Σωτηρία” για την αφοσίωση, την επαγγελματικότητα και τη φροντίδα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Για όσους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν η επόμενη αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024.

Τον χώρο της αιμοδοσίας επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας Δημήτρης Καρακώστας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θανάσης Κλειάσιος, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ενεργά στην αιμοδοσία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη αιμοδοσία ή για οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την  Βασιλική Παναγιωτακοπούλου-Επισκέπτρια Υγείας στο Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα, στο τηλέφωνο 210-7651583.

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights