ΑπόψειςΕπικαιρότητα
Trending

Μήνυμα του Γιάννη Μπαλάφα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

«Έντονη η σκιά της οδύνης από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη»

Το δικό του μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αλλά και το δράμα των Τεμπών απέστειλε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών κ. Γιάννης Μπαλάφας.

«Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με έντονη τη σκιά της οδύνης από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Θέλω να ενώσω και εγώ την φωνή μου στους αγώνες όλων των γυναικών, στις αγωνίες, στους φόβους, στις διεκδικήσεις τους. Και να σας ευχαριστήσω όλες γιατί συμβάλλετε καθοριστικά για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.

H Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι μόνο μια ημέρα γιορτής. Είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε τα προβλήματα που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, όπως η διαφορετική αμοιβή σε σχέση με τους άνδρες, η έλλειψη ισότητας στην πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην εργασία και αλλού, η έμφυλη βία που δυστυχώς παραμένει σε υψηλά επίπεδα παρά την κοινωνική κατακραυγή. Το 2022 ήταν μια ακόμα χρονιά με πολλές γυναικοκτονίες, βιασμούς και κακοποιήσεις γυναικών αποδεικνύοντας με τον πιο τραγικό τρόπο ότι οι ρίζες της έμφυλης βίας είναι ακόμα βαθιές.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να εξασφαλίσουμε δικαιοσύνη για όλες, για να πετύχουμε την υποστήριξη της παγκόσμιας κοινότητας σας.

Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία με ισότητα, με δημόσια αγαθά και δουλειά με δικαιώματα. Για μια ζωή με αξιοπρέπεια. »

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button