ΕπικαιρότηταΚαισαριανήΝέα ΚαισαριανήςΧρήσιμα

Νέος Δήμαρχος Καισαριανής ο Ηλίας Σταμέλος

Άνετη επικράτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής και του επικεφαλής της Ηλία Σταμέλου στις Δημοτικές Εκλογές της 15ης Οκτωβρίου στην Καισαριανή επί της «Ενωμένης Καισαριανής» του Χρήστου Βοσκόπουλου. Έτσι η Καισαριανή έγινε ένας από τους έξι Δήμους της χώρας που το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος εξέλεξε δικό του Δήμαρχο.
Ουσιαστικά είχαμε επανάληψη του ζευγαριού υποψηφίων με το 2019, όταν ο τότε Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος αναμετρήθηκε με τον απερχόμενο Δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο. Τότε  κέρδισε τη Δημαρχία ο κ. Βοσκόπουλος με ένα πολυσυλεκτικό ψηφοδέλτιο. Αυτή τη φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο κ. Σταμέλος επιστρέφει στη θέση του Δημάρχου για την επόμενη πενταετία.
Να σημειώθει ότι καθοριστικό ρόλο, αν γίνει σύγκριση των ψήφων 1ης και 2ης Κυριακής, έπαιξε η «διακριτική» υποστήριξη της Μπετίνας Γραφίδου της οποίας οι 1.795 ψήφοι της 1ης Κυριακής, που την κατέταξαν στην τρίτη θέση, πήγαν σχεδόν αποκλειστικά στον Ηλία Σταμέλο. Καμία έκπληξη αν σκεφτεί κανείς τις τεταμένες σχέσεις του απερχόμενου Δημάρχου με την επικεφαλής της «Όμορφης Πόλης».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της β’ Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών 2023:
Ενσωμάτωση
100,00
Συμμετοχή
Σταμέλος Ηλίας
61,51%
15 Δημοτικοί Σύμβουλοι
Βοσκόπουλος Χρήστος
38,49%
5 Δημοτικοί Σύμβουλοι

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights