Δάφνη - ΥμηττόςΕπικαιρότηταΝέα Δάφνης ΥμηττούΠολιτισμός

Ο Δήμος Δάφνης- Υμηττού γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Μια όμορφη εκδήλωση, στο πλαίσιο εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας 2023 την 1η Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού και το Κέντρο Ημερήσιας φροντίδας Ηλικιωμένων υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Ομιλήτρια ήταν η κα Χριστίνα Μπογιατζή, Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος, Λογοπαθολόγος, Διδάκτωρ ΕΚΠΑ, Ειδική Πραγματογνώμονας του Πρωτοδικείου Αθηνών με κεντρικό θέμα ομιλίας « Ο ολιστικός άνθρωπος της ψυχικής υγείας. Η ανάπτυξη δεν τελειώνει ποτέ».

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού Κωνσταντίνος Σταυριανουδάκης που εξέφρασε ευχαριστίες και ευχές ενώ αναφέρθηκε στην σημασία της αναζήτησης νέων δυναμικών για την καλλιέργεια της κοινωνικής ενσυναίσθησης και την προαγωγή της ποιότητας ζωής μας.

Ο Δήμαρχος Δάφνης -Υμηττού Τάσος Μπινίσκος χαιρέτησε την εκδήλωση και απηύθυνε μήνυμα κοινωνικής συνοχής τονίζοντας ότι η παροχή υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους ανθρώπους της κοινότητας έχει ταυτότητα και ευχήθηκε προσωπικά στους παρευρισκόμενους ανθρώπους.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού κο. Χρήστος Λιακόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, κα Καρακώνη Βερίνα, η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής κα Διώτη Μαρία και η  Προϊσταμένη Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Τσιάμη Βασιλική.

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights