ΑθλητισμόςΕπικαιρότηταΚαισαριανήΝέα Καισαριανής

Ο Δήμος Καισαριανής κατά του Υπουργείου Παιδείας για το Γυμναστήριο της Νήαρ Ηστ και το κλείσιμο του γηπέδου

Για παράτυπη διαχείριση, αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επίλυση διοικητικών προβλημάτων,το κλείσιμο του γηπέδου ποδοσφαίρου χωρίς επίσημη ενημέρωση και για γενικότερα προβλήματα εξαιτίας του κενού διοίκησης στο Γυμναστήριο της Νηαρ Ηστ κατηγορεί με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καισαριανής το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα:

«Επισημαίνουμε την παράτυπη διαχείριση αυτής της τόσο σημαντικής δομής για την πόλη μας, την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επίλυση των διοικητικών προβλημάτων και τέλος το κλείσιμο του γηπέδου ποδοσφαίρου χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση για τους λόγους που αυτό κλείνει και ζητάμε την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων.

Τους τελευταίους μήνες το Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο της Νηαρ Ηστ αντιμετωπίζει καθημερινά προβλήματα λειτουργίας εξαιτίας του κενού διοίκησης που υπάρχει.

Η κατάσταση αυτή δημιουργεί τεράστια προβλήματα με αποτέλεσμα το Πρότυπο Γυμναστήριο να αδυνατεί να λειτουργήσει ομαλά και να αντεπεξέλθει στις τυπικές και διοικητικές του υποχρεώσεις.

Επανειλημμένως έχουμε επικοινωνήσει με το Υπουργείο τονίζοντας την αναγκαιότητα να βρεθεί λύση παρόλα αυτά καμία ενέργεια δεν έχει πραγματοποιηθεί με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία του.

Το αποκορύφωμα της συνεχούς υποβάθμισης Δημόσιου Πρότυπου Παιδικού Γυμναστηρίου της Καισαριανής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού του Προσώπου είναι ότι την Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023, το απόγευμα δεν επετράπη σε συνεργείο που συντηρεί τον χλοοτάπητα του Γηπέδου να πραγματοποιήσει εργασίες με την δικαιολογία ότι το γήπεδο έχει κλείσει και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται πια από τα αθλητικά σωματεία της πόλης.

Καμία ενημέρωση και κανένα επίσημο έγγραφο σχετικά με το κλείσιμο του γηπέδου δεν έχει κοινοποιηθεί ούτε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου ούτε και στον Δήμαρχο προσωπικά ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τους τελευταίους μήνες ουδέποτε ενημερωθήκαμε ως Δήμος από το Υπουργείο και τα υπεύθυνα τμήματα σχετικά με προγραμματισμένες διαδικασίες ελέγχου του γηπέδου.

Κατά την χθεσινή μας επικοινωνία με το Υπουργείο και έπειτα από αίτημά μας να μας κοινοποιηθούν τα σχετικά έγγραφα δεν λάβαμε επίσης καμία απάντηση.

Το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στου οποίου την αρμοδιότητα ανήκει το Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Νήαρ Ηστ, είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την υποβάθμιση και την απαξίωση τόσο της ιστορίας του Γηπέδου όσο και της σημασίας που έχουν για την πόλη της Καισαριανής οι αθλητικές εγκαταστάσεις του, οι οποίες φιλοξενούν εκατοντάδες παιδιά, νέες και νέους καθώς και ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.

Επισημαίνουμε την παράτυπη διαχείριση αυτής της τόσο σημαντικής δομής για την πόλη μας, την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επίλυση των διοικητικών προβλημάτων και τέλος το κλείσιμο του γηπέδου ποδοσφαίρου χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση για τους λόγους που αυτό κλείνει και ζητάμε την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων».

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights