ΕπικαιρότηταΚαισαριανήΝέα ΚαισαριανήςΠεριβάλλον

Ο Δήμος Καισαριανής σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την εξοικονόμηση ενέργειας στα νοικοκυριά

Λάβετε μέρος στην έρευνα για την ενεργειακή κατανάλωση

Ο Δήμος Καισαριανής συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «REVERTER» της Ένωσης Καταναλωτών Η Ποιότητα της Ζωής (Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.).
Το πρόγραμμα “REVERTER – Deep REnovation roadmaps to decrease households VulnERability To Energy poverty” χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “LIFE”και βασικός στόχος του είναι να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πολιτών σε επιδοτούμενες δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της κατοικίας τους, μέσω της δημιουργίας γραφείων «υπηρεσιών μιας στάσης».
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά 12 εταίροι από 5 Ευρωπαϊκές χώρες. Από την Ελλάδα, πέραν της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., συμμετέχουν το Εργαστήριο Μεταλλευτικής Τεχνολογίας και Περιβαλλοντικής Μεταλλευτικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το οποίο έχει ρόλο συντονιστή στο πρόγραμμα και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ).
Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, με εκπροσώπους της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. στο γραφείο του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους για την ενημέρωση του Δημάρχου και τη συμφωνία συμμετοχής του Δήμου Καισαριανής
Στο πλαίσιο του προγράμματος διεξάγεται έρευνα μέσω ερωτηματολογίου προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία σχετικά με την κατανάλωση ρεύματος στα νοικοκυριά, τα οποία θα αξιοποιηθούν από τους εταίρους για να διεξαχθούν πολύτιμα συμπεράσματα.
Η προθεσμία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 30 Ιουνίου 2023. Για τη συμπλήρωσή του χρειάζεται να αφιερώσετε 10-12 λεπτά, χρόνος που αξίζει να αφιερωθεί καθώς ο στόχος του προγράμματος για αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας σε ευάλωτα νοικοκυριά είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.
Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εδώ:

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights