Δάφνη - ΥμηττόςΕπικαιρότηταΝέα Δάφνης Υμηττού

Ο ΣΠΑΥ διευρύνεται… Η πρώτη συνεδρίαση με τη συμμετοχή του δήμου Δάφνης-Υμηττού

Διά ζώσης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΥ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

Ο τόπος της συνεδρίασης δεν επελέγη τυχαία, καθώς ο Δήμος Δάφνης Υμηττού είναι από τα νεοεισαχθέντα μέλη του Συνδέσμου και συμβολικά τελέστηκε η πρώτη συνεδρίαση στην έδρα του.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος καλωσόρισε και επίσημα τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού στην μεγάλη οικογένεια του Συνδέσμου με αφορμή την πρώτη Συνεδρίαση, όπου ο Δήμος συμμετέχει επίσημα πλέον, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει ο ΣΠΑΥ στη συνεργασία με άλλους Δήμους της επικράτειας όπου θα αντλήσουν την τεχνογνωσία του ΣΠΑΥ με σκοπό την δημιουργία αντίστοιχων Συνδέσμων σε όλη την Ελλάδα.

Με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιος Μπινίσκος ευχαρίστησε σαν οικοδεσπότης τα μέλη του συμβουλίου και τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά τη συνεδρίαση ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες η ένταξη του Δήμου Αθηναίων στην οικογένεια του ΣΠΑΥ, καθώς επίσης και η έναρξη των διαδικασιών για την ένταξη του Δήμου Π. Φαλήρου στον Σύνδεσμο, μετά από έγγραφη επιστολή / αίτημα και του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού διευρύνεται και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ισχύς έρχεται εν τη ενώσει.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης καθώς επίσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΥ.

 

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights