ΕπικαιρότηταΚαισαριανήΝέα ΚαισαριανήςΧρήσιμα

Εφαρμογή Novoville: Το εργαλείο του πολίτη της Καισαριανής για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που αφορούν το Δήμο

Ο Δήμος Καισαριανής συνεχίζει τη λειτουργία της πλατφόρμας Novoville, παρέχοντας τόσο στις δημοτικές υπηρεσίες του, όσο και στους δημότες του ένα ισχυρό όπλο στην εργαλειοθήκη της αντιμετώπισης των προβλημάτων καθημερινότητας.
Η αναφορά από την πλατφόρμα, που αφορά το διάστημα 1η Οκτωβρίου 2022 έως 30η Απριλίου 2023, είναι ελπιδοφόρα και θετική, αλλά αναδεικνύει περιθώρια βελτίωσης όχι μόνο για τις Υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και για τη συμμετοχικότητα των δημοτών στην πλατφόρμα:
Ενδεικτικά στην πλατφόρμα Novoville είναι εγγεγραμμένοι μόλις 1.909 δημότες, από ένα σύνολο 26.260 (Απογραφή 2021).
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την 4ετία 2019 – 2023, ο Δήμος Καισαριανής είναι πιο υποστελεχωμένος από ποτέ, με λιγότερους από 200 εργαζόμενους, ενώ τις προηγούμενες 4ετίες ο μέσος όρος εργαζομένων κυμαινόταν από 450 έως 300 εργαζόμενους.
Ο Δήμος στην ανακοίνωση του σχετικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της πλατφόρμας Novoville αναφέρει:
«Κατά τη διάρκεια της 4ετίας 2019 – 2023, το Υπουργείο Εσωτερικών ενεργοποίησε μόλις δύο προγράμματα 8μηνης απασχόλησης επιπλέον προσωπικού για τους ΟΤΑ, γεγονός που σε συνδυασμό με την παγκόσμια πανδημία και τις φυσικές καταστροφές, αποτέλεσε πραγματική δοκιμασία για τους Δήμους όλης της χώρας και ειδικά για το Δήμο Καισαριανής που αντιμετωπίζει τόσο σοβαρή υποστελέχωση.
Η Δημοτική Αρχή θα ήθελε να ευχαριστήσει το σύνολο των εργαζομένων που εργάστηκαν σκληρά κατά τη διάρκεια αυτής της 4ετίας, με αποτέλεσμα ο Δήμος Καισαριανής να παρουσιάζει μερικά από τα υψηλότερα στατιστικά επιδόσεων στην πλαρφόρμα του Novoville.
Ευχαριστούμε επίσης τους συνδημότες μας που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα και μας βοηθούν να υπηρετούμε καλύτερα την πόλη μας.
Εγγραφείτε στην πλατφόρμα του Novoville και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι, αποδοτικότεροι και αποτελεσματικότεροι».

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights