ΕπικαιρότηταΚαισαριανήΝέα ΚαισαριανήςΥγεία

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Καισαριανή από τους «Εθελοντές της Πόλης»

Την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023, στις 11:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον εκπαιδευτή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής, Δημήτρη Μαριώλη.
Οι συμμετέχοντες έλαβαν μια αρχική εκπαίδευση σε παροχή πρώτων βοηθειών και τη Βασική ΚΑΡΠΑ από τον έμπειρο εκπαιδευτή.Παρόντες στο σεμινάριο ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας και Προαγωγής Υγείας, Γιώργος Φασκιώτης και ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής» Νικόδημος Κατσαρέλης. Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καισαριανής εκπροσώπησε η κα Κατερίνα Νταλάπα και την Ομάδα Δράσης Καισαριανής ο Νίκος Λάμπρου.
Παρόντες επίσης ήταν μέλη των «Εθελοντών της Πόλης» του Δήμου Καισαριανής, μαθητές, δημότες, μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Καισαριανής, μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Καισαριανής, εκπρόσωποι & μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, εκπρόσωποι από το  4ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής, η γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής, Μαριλένα Κολοκυθά και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου, Δήμητρα Ταφίλη.

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights