ΒύρωναςΕπικαιρότηταΝέα ΒύρωναΧρήσιμα

Συσκέψεις και περιοδείες των Κ.Ο. Βύρωνα του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 19:30, στην Πλατεία Γρ. Αυξεντίου (Κρυστάλλη και Τραλλέων) στον Βύρωνα, οι ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ διοργανώνουν σύσκεψη – συζήτηση. Θα μιλήσει η Δανάη Πλα – Καρύδη, υποψήφια Βουλευτής Νοτίου Τομέα με το ΚΚΕ, διδάκτωρ ΕΜΠ και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά».
Το υπόλοιπο πρόγραμμα των ΚΟ Βύρωνα για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:
– Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στην αγορά του Βύρωνα με τον Θανάση Καλαμπαλίκη, υποψήφιο βουλευτή στο Νότιο Τομέα Αθηνών.
– Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα καταστήματα της Φορμίωνος και στη Καραολή και Δημητρίου με την Κανέλλα Γεωργοπούλου, υποψήφια βουλευτή στο Νότιο Τομέα Αθηνών.
– Την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 07:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-συζήτηση στην Πλατεία Φατσέα με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
– Την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 07:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη – συζήτηση στην Πλατεία Κολημένου (πρώην Τσιρακοπούλου) με ομιλητή τον Ανδρέα Καραβίδα, υποψήφιο Βουλευτή στο Νότιο Τομέα Αθηνών.
– Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 08:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των ΚΟ Βύρωνα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου) με ομιλητή τον Γιώργο Τάτση, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights