ΑθλητισμόςΒύρωναςΕπικαιρότηταΝέα Βύρωνα

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα

Υπεγράφη στις 23 Οκτωβρίου 2023 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη, η προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου (χλοοτάπητα και ταρτάν στίβου) του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα, συνολικού ύψους 1.650.000 €. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που θα αναμορφώσει το δημοτικό στάδιο του Βύρωνα, ύστερα από δεκαετίες.

Τα έργα που θα γίνουν αφορούν:

  • Την ανακατασκευή του τερέν, που περιλαμβάνει την τοποθέτηση προκαλλιεργημένου υβριδικού φυσικού χλοοτάπητα έκτασης 8.325 m2.
  • Την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) έκτασης 6.100 m2, στον στίβο του σταδίου.
  • Την τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού.
  • Παρεμβάσεις στεγάνωσης στις κερκίδες και αποκατάσταση αρμών διαστολή για τον περιορισμό της υγρασίας στις κλειστές αίθουσες κάτω από τις κερκίδες του σταδίου.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι, καθώς ύστερα από δεκαετίες πλημμελούς συντήρησης, προχωράμε σε μια ριζική ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας. Είναι ένα έργο επιστέγασμα, που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τις αθλητικές υποδομές του Βύρωνα, που έχουμε καταφέρει όλα τα χρόνια της θητείας μας. Ένα έργο που θα αποτελέσει πόλο έλξης για την άθληση της νέας γενιάς αλλά και των δεκάδων πολιτών που το προτιμούν για την άσκηση τους», τόνισε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, ύστερα από την υπογραφή της σύμβασης.

Επόμενο βήμα είναι η προκήρυξη διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη ανάδοχου που θα αναλάβει την εκτέλεση του έργου.

 

Παρόμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Αρέσει σε %d bloggers:
Verified by MonsterInsights